Supporting shirt

Ik ben altijd gefascineerd door supporting shirts en hemdjes, maar ze zien er altijd zo sportief uit. Ik wil ook support als ik niet sport. Ik sport namelijk nooit.
Ooit had ik een supporting t-shirt waar je het niet aan zag (kant-en-klaar gekocht). Het was van tricot gemaakt, maar de supporting delen (de onderborstband en de twee verticale banden) waren van gehaakt katoen, wat niet mee rekte. Ik heb het proberen na te maken, maar niet te veel acht geslagen op die niet-mee-rekkende katoendelen … Ik dacht: “Ach, ik maak dat tricot gewoon wat strakker.”

Nou, het werkt wel, maar ik vind het resultaat wel erg titty. Die twee verticale katoenen banden in het originele t-shirt bolden niet zo naar oost en west zoals deze van tricot. Het originele shirtje was bovendien zwart, dus daar viel het allemaal niet zo op.
Ik denk dat ik hier wel altijd iets overheen zal dragen. In het openbaar dan.
Maar wel op internet zetten, he, dus wat zeur je dan?

Ik heb er trouwens ook van die pads met een paar steekjes in vast gezet. Niet bedoeld voor het support aspect, maar meer voor nipplevrees. Ik heb weliswaar een hekel aan die dikke schuimbeha’s en ik vind de moderne nippleangst bij anderen ontzettend stom … maar die van mij vallen daar natuurlijk buiten. Volgende keer maar gewoon een bont stofje kiezen. Dan valt zo’n nietig nippeltje ook niet op en hoef ik geen verhullend schuimrubber.

Too titty

11 reacties

  1. Hahahahaha… ik heb NIPPEL angst, dat moet ook op mijn leeftijd!
    Ik wil een hele foto van die spijkerbroek, staat vlgs mij super op jouw ranke figuur-retje.
    Je sporty hemdje is hartstikke leuk!

Geef een reactie