Saai grijs jurkje

Ik viel op het natural countrystyle stofje wat naar mijn idee om een simpel patroon vroeg.
Het was vrij dun, dus er moest nog een glad katoentje onder ook.
Ik ben niet blij.
Zelfs helemaal dressed up, lijkt het nog steeds of ik in een onderjurk loop

Misschien moet ik ‘m dan maar zo behandelen ook!

Saai grijs jurkje

8 reacties

  1. Nee, dat randje zat aan beide zijkanten van de stof. Omdat ik dat randje aan de zoom wilde hebben, heb ik het patroon dus een 90 graden verkeerd moeten knippen, daardoor valt hij minder mooi.Dat komt omdat bij het weven van de stof de lengtedraden strakker (korter) zijn dan de breedtedraden.Denk maar aan hoe de breedtedraad er doorheen golft bij een weefgetouw.

  2. Ik bedacht me net toen ik weer aan het struinen was hier dat dit het enigste model jurkje is dat ik aankan met mijn boerinnenheupen. De rest gaat raar in de taille zitten…of ik heb een flipperkast als kont…dit is tenminste een normaal model.

Geef een reactie