Bruin ribjasje

Dit is eigenlijk hetzelfde patroon als dat lila jasje van een paar maanden geleden, het is alleen langer gemaakt en heeft een rechtopstaand afgerond kraagje. Oh ja, en geen tailleband. En geen manchetten. En geen zakjes op de borst.
Langs de schouderpas voorop, langs de zak-ingangen en langs de zoom van de mouwen heb ik het rafelrandje van de zijkant van de lap stof gebruikt.
Ik vind ‘m persoonlijk tamelijk volmaakt geworden! Jammer dat het nu te warm is voor lange mouwen, maar ik kan niet wachten om hem te gaan dragen.

3 reacties

  1. Dag vrouwtje met de gouden handjes,

    Leuk!!!! Ik hou er ook van, de kleur is ook helemaal mijn… na groen uiteraard! Ik loop al jaren in mijn groene ribjasje en inmiddels ziet het er niet meer uit maar ik hou het gewoon aan 🙂

    Daag!

  2. De gedachte alleen al … dat ik weeeeeet dat deze stof er in die ene winkel, ook nog in het groen ligt …..
    Misschien toch maar beter om die ook op mijn berg voorraad te leggen. Je weet maar nooit of er een dag komt dat er geen stoffen meer te krijgen zijn op de hele wereld. Ik ben altijd bang dat ze uitgestorven raken.

Geef een reactie