Bruidshoodie (+ blauwe update)

Van Xenia’s bruidsstof heb ik een verbeterde versie van de kanten hoodie gemaakt.
In het verlengde van de zak-ingangen zit een ingenaaide tricot rand. Dat is ook de voeringstof.
Het rugpand is in drieen verdeeld, waarvan de twee zijdelen van dezelfde tricot zijn.
Hij is heeeeeeel mooi geworden 🙂

Witte hoodie 3.1 versie

En toen, op een treurige dag … had ik ‘m gewassen. Hij moest aan een hangertje drogen in de badkamer. Toen de man zonder hoofd later die dag wilde gaan douchen, heeft hij de bruidshoodie zo lang aan de deur in de gang gehangen. Maar halfnatte stof tegen een gebeitste deur geeft enorme gele vlekken … Dat weten mannen niet.
En zo heb ik hem wel een jaar lang laten hangen aan die deur. Af en toe zie je hem op de achtergrond van andere foto’s. Ik wist niet wat ik er mee moest.
Gisteren (1 juli 2014) had ik er ineens genoeg van. Mijn voorraad kledingverf voor koud water bestond uit 2 tinnetjes van een heel lelijk soort groen en 1 tinnetje met zwart. Gewoon ogen dicht en proberen maar?

Het resultaat was een onverwacht prachtig grijsblauw. Alleen nog even de rits vervangen, want die is wit gebleven.

bruidshoodie   blauwekoordjes

Geef een reactie