Convertible jurk

Even zo, want ik heb vandaag geen zin in echt poseren. Het is te warm, dus geen inspiratie om mijn kop foto-aanvaardbaar te maken. Maar dit setje stond al een tijdje te wachten op digitale lancering en zoiets vréét, he 😉

Dit is de ‘onderrok’ van de Capetown special. Het is dezelfde stof als de groene rok, die ik in een verontruste stemming ook nog in het blauw en zwart kocht.
Die blouse heeft uitsluitend deze over-mijn-kont lengte gekregen omdat de rok in z’n enkele eentje te doorschijnend is. Voor een blouse blijkt deze lengte niet mijn favoriet te zijn, want ik draag hem liever als mini-jurk. Dientengevolguh … er weer een mini-onderjurk bij verzonnen moest worden, die ik gelukkig kant-en-klaar gevonden had in de vorm van een simpel lang hemd (we blijven niet alles maar zelf maken, zeg!).
Ik zag deze blouse en rok in gedachte samen een soort zonnige zomerjurk vormen, maar het heeft uiteindelijk toch vaag iets weg van een nachtgewaad.

Tja, dat is het gevaar van zelf kleding maken …

Witte jurk

Geef een reactie