Mondriaanjurk

Van deze stof is zelfs nog een jachtfoto gemaakt!
Van zo’n Mondriaanstofje hoor je eigenlijk zo’n rechthoekig vormeloos jurkje te maken. Dat had ik aanvankelijk ook gedaan, maar ik vond het zo zonde van mijn wespentaille. Zolang een vrouw die nog heeft, is het haar plicht er mee te koop lopen. Vind ik. Toch?
Net zoals je geen zak over je hoofd moet trekken, zolang het nog niet echt noodzakelijk is.

Maar, dat betekende wel dat het patroon in de zijnaden niet meer netjes op elkaar aan zou sluiten. Dus daar moest dan weer een reepje zwarte stof tussen. En dan -om het moeilijk te maken- aan de ene kant breder dan aan de andere kant, want je hebt niet voor niks niks beters te doen want dat is leuk.

Hier nog 3 foto’s waar ik niet uit kon kiezen, om nog even extra mijn GEWELDIGE HOTTE laarzen te laten zien, waarover ik wel een jaar heb wakker gelegen of ik ze zou kopen of niet.

8 reacties

  1. Echt waar hoor! Geweldig leuk jurkje en je laarzen zijn supercool, sexy ! Laat maar lekker je wespentaille zien, waarschijnlijk hou jij haar wel schat ik zo in. Filmpje is enig hahahahaha….een echte Lubeck!

    kusje Plien xxx

Geef een reactie