Groen knoopvestje en rokje

Beetje onscherpe foto’s maar ik heb mijn echte camera niet bij me. Zoals je misschien ziet ben ik niet op mijn gebruikelijke plek met mooi weer, maar even terug in Nederland.

Dat knoopvestje van de vorige keer was zo handig, daar wilde ik er nòg wel een van!
Ik had de stof eens op de gok gekocht omdat ik in de winkel dacht dat het precies dezelfde kleur was als deze rok. Dat bleek te kloppen, dus die draag ik nu graag bij elkaar.

Later zag ik nog een gazig stofje wat qua kleur in de buurt kwam, dus daar wilde ik ook een klein stukje van kopen. Ik had iets van 20 centimeter in mijn hoofd, bedoeld als randje om die lange rok nog iets langer te maken. Maar toen de knipster de stof uit rolde bleek er een steeds terugkerend vlekje op de stof te zitten. Pas na 2 meter was het weg. Ze vroeg toen of ik 2.20 wilde hebben voor de prijs van een halve meter. Ja, natuurlijk wilde ik dat. Dat moet je net tegen een stofjesverzamelaar zeggen.
En zodoende knipte ik -behalve dat randje van 20 centimeter- uiteindelijk ook een kort rokje uit de stof.

10 reacties

    • Nee, noooooooit iets aan doen wat al op de foto staat 😉
      Stoffenwinkel? Stoffenwinkel … stoffenwinkel, waar? Waar? Haha. Als we er langs lopen moet ik wel even naar binnen. Al is het alleen maar om stof te aaien. Anders kijken we wel of het in ons strakke schema past 🙂

Geef een reactie