Back to blauw

Ik vind het altijd verleidelijk om stoffen met een dessin in te slaan. Een dessin geeft vaak gelijk al richting aan wat het moet worden. Maar soms vergeet ik dat je ook effen kleding nodig hebt, waar al die dessins dan bij kunnen. Daarom moest ik eerst deze rok en knoopvestje maken, voordat ik eindelijk eens mijn 5dollar-shirtje kon dragen. Want ik had er echt niks bij!!!

Nou … een mooie gelegenheid om het hoofdstuk blauw eens wat uit te breiden.
Toen ik nog blond was stond blauw me nooit zo, dus die kleur was ongemerkt helemaal uit mijn garderobe gebannen. Tijd voor een comeback.

7 reacties

  1. Ik ben ook niet zo van de blauw, maar dit is toch wel een ander blauwtje. Een hele leuke set hoor! Ik zie mezelf nou nooit in een lange rok, ik vind het zo leuk maar het staat me gewoon niet (denk ik dan)….;)

Geef een reactie