Taupe, taupe, taupe

Niets bijzonders, maar natuurlijk wel onmisbaar!!!
Taupe is een beetje een nietskleur. En juist dáárom moet je nu eenmaal een goede hoeveelheid taupe in je kast hebben. Ik had er tot dusver nog niets van, dus het werd hoog tijd om die lap dunne tricot, die al 2 jaar lag te wachten, eens te verwerken.
Het werd een rok tot op de grond en een hemdje met een uitlopende onderkant. Niets exotisch en gauw klaar.

Evenals het glittervestje; simpel en doeltreffend, al zeg ik het zelf. Het zijn de knoopjes die het ‘m doen. Natuurlijk heb ik al die pailletten er niet zelf op geborduurd. Ik heb ook mijn grenzen, haha.
Het waren deze keer allemaal recht-toe-recht-aan patronen, maar ik ben er erg blij mee.

Op de derde foto heb ik het glittervestje aan in combinatie met een rok die ik ruim 4 jaar geleden maakte en NU PAS voor het eerst aan had.

[supsystic-gallery id=14]

6 reacties

  1. Het is een subtiele combinatie die je heel erg goed staat! Zowel de kleur als het ”recht toe recht aan” patroon. Dat kun je echt goed hebben.
    Het is casual en chique tegelijk.
    Taupe….ik moet eens kijken in mijn kast….zal vast bergen taupe hebben hangen maar waar ik nooit naar om kijk. haha

Geef een reactie