Rafelrok

Ik ben nu in mijn rafelperiode. Na dat randje op dat jasje uit het vorige project, bleef ik nog even bezeten van rafels. Ik heb deze keer niet alleen de zijrand van de stof gebruikt, maar heb actief zitten rafelen, wat trouwens tijdrovender bleek te zijn dan ik dacht.
Desalniettemin … is het resultaat een rok waarvan het lijkt alsof ik hem altijd al heb gehad. Dat is iets goeds, want dat betekent dat we voor elkaar zijn gemaakt šŸ˜‰ De rok en ik.

Daarna heb ik van het restje stof nog een kort rokje gemaakt.

[supsystic-gallery id=12]

3 reacties

  1. Lijkt me inderdaad een hoop werk! Maar weer een bijzonder mooi en apart resultaat.
    Ik ga binnenkort maar eens proberen of ik dat Tshirt in Paua katoen kan maken…
    Dat spul ligt er nu al minstens 2 jaar op te wachten….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *