Lila jasje

De stof is satijnachtig en dan aan de buitenkant ruwer dan aan de binnenkant. De andere kant van de stof is bovendien dieproze, dus ik heb lang gedacht welke kleur ik nu aan de buitenkant zou doen. Het was net alsof ik 2 stofjes had waarvan ik er een moest weggooien.

Afijn, als basis het bekende jeansmodel, wat ik nog stééds elke keer een beetje aan het aanpassen ben. Tegen de tijd dat-ie volmaakt is kan ik geen jeansmodelletjes meer zien.
Deze keer een andere sluiting. Hoe noem je zo’n sluiting? Ik noem het zelf altijd een Michael-Jackson-sluiting. Wat niet de echte naam is hoor, maar hij had een keer een jasje aan wat ik heel mooi vond … met zo’n sluiting dus. Maar dan natuurlijk niet met porseleinen knopen van de man zonder hoofd.

[supsystic-gallery id=8]

6 reacties

  1. ‘k Vind het zo mooi, maak je die bij hoge uitzondering ook voor anderen in ‘iets’ grotere maten? 😛
    Je mag me ook les geven hoor, maar ik wed dat als ik het probeer, het er heel anders uit komt te zien haha!

  2. Oh oh oh…….. ladida zeg! Super leuk Patrijs, de stof is prachtig, die gloed!Ik vind je maar een wonderbaarlijk wezen hahahaha…… kusje voor jou!

  3. Michael Jackson sluiting en absoluut een Prince-uitstraling! Van die paarse kleur ga ik helemaal terug in de tijd.
    De knopen van de man zonder hoofd zul je vast wel weer ergens anders voor benutten…..we kennen je!

Reacties zijn gesloten.