Gehaakt ding

crochet_5Drie jaar geleden zag ik dit plaatje op Freepeople (een Amerikaanse winkel waar ik veel inspiratie uithaal en al 2 paar laarzen vandaan heb).
Zo’n lang gehaakt ding wilde ik ook. Pas dàn zou mijn leven compleet zijn.

Ergens tussen toen en nu vond ik in de grabbelbak van de plaatselijke stoffenwinkel een baaltje creme gehaakte stof. Te weinig voor een lang vest, maar zoals bij zoveel vondsten; ik vond het gewoon mooi en voegde het toe aan mijn voorraad. Een idee zou vanzelf wel komen.
Een week later vond ik in dezelfde winkel dezelfde stof in het roze. En toen dacht ik weer aan het lange gehaakte ding.
Het was alleen de vraag of maxi mij stond. Het schijnt verboden te zijn als je 1.60 bent. Net als over-de-knielaarzen, daar krijg je dan hele rare korte beentjes van, ofzo.
Nou … dat is niet waar, hoor. Dat roepen al die lange slungels omdat ze de meest sexy kleding exclusief voor zichzelf willen houden! Terwijl àlles hen al beter staat! Hebberts!

10 reacties

 1. Ik heb maar 1 woord! (eigenlijk 2…het worden er al meer voel ik..)
  FUCKING GOOD!!!!!
  Staat je prachtig!! En wederom….ik heb ook zo’n soort vest..al jaaaren. Legergroen gehaakt. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Het staat ons gewoon mooi. 1m 57 of niet.

 2. Ohhhhhhhhhhhhhhhhhh……. wat mooi en het staat je echt prachtig! Super mooi gemaakt Patrijs. Ik hou van gehaakte dingen…. lekker meisjesachtig. Die gouden handen van je! xxx

 3. Zo mooi!!!!
  Als je mijn buurvrouw was zou ik he vragen of je er voor mij ook 1 zou maken
  Maar ja….. Ook ik ben zo’n lange dweil
  Je zou voor mij nooit genoeg stof kunnen vinden. Ik ben namelijk ook breed

Geef een reactie