Rozenjurk

Eigenlijk geen jurk, maar een hemd met rokje.
Eindelijk, drie jaar nadat ik mijn rode laarsjes in Melbourne kocht, heb ik voor het eerst iets om er bij te dragen. Ik heb verder geen rode kleren, of kleren met iets roods er in. Kijk maar bij mijn kleuren-tags.
Inmiddels heb ik creme laarsjes, die er ook leuk bij staan. Misschien wel leuker. Of niet?
Maar die platte roze schoenen zal ik er in het dagelijkse leven vast het meest bij dragen. Omdat ze nu eenmaal plat zijn.
Dus welke foto moet ik nu kiezen?

rozenjurk

rozenjurkdetail

7 reacties

 1. Alle drie de combinaties qua kleding zijn goedgekeurd. Ik vind het roze vestje links erbij ook erg leuk. Hoewel de mouwloze variant ook goed staat met jouw bovenarmen. Die zijn nog steeds mouwloos-fahig!
  De laarsjes staan het leukst maar ik snap je dilemma want je dagelijkse schoeisel moet er ook bij kunnen.

 2. By the way…..de laarsjes bieden overigens toch best wel veel perspectief bedenk ik mij net toen ik mijn eigen tekst nalas….bij een spijkerlegging….enig! Of een andere legging met een tuniek! De laarsjes zijn op zich zulke mooie items.

  • Nah, die bovenarmen kunnen tegenwoordig heel griezelig uit de hoek komen, heur. Met van dat papieren vel. Echt, af en toe slaak ik een gilletje als ik het per ongeluk in het raam zie. Of in het raampje van de magnetron. Huuuuh!

   Ja, leggings staan enig! Ik heb er alleen geen eentje. Dat ligt vooral aan de temperatuur. Ik ben de laatste jaren helemaal verrokt. Ik wil niks straks meer om mijn benen voelen. ’s Winters zijn de rokken meestal lang, maar daaronder vaak bloot. Tot op zekere hoogte dan, haha.

   Jammer dat je geen hoofd hebt in de comments. Maak eens een hoofd aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *