Bruine hoodie (van rokje en zitting)

Dit vind ik zelf wel weer een topstuk!

Bruin rokjeBijna twee jaar geleden (november 2010) had ik een rokje gemaakt van kant-en-klaar-geborduurde stof. Dat rokje was toen leuk bedacht, maar door de asymetrische plooien hing dat ding scheef. Ik vond de stof echter zooo mooi, dat ik het hele rokje maar weer op mijn lappenstapel legde. Er zou vanzelf wel weer een idee langskomen.
Nu heb ik de stof van het rokje verwerkt in de zijpanden van deze hoodie.

Bruine hoodieDe mouwen, het voorpand en het achterpand zijn gemaakt van tricot, met heel zacht ‘poedel’bont aan de binnenkant.
Aan de bovenkant van de voorpanden heb ik met borduurgaren bloemen/rondjes vastgezet die ik uit de oude bekleding van de zitting op het bankje in mijn portiek heb geknipt …

Langs de oranje rits (die uit een jas van Frank komt) heb ik de borduursteken van mijn naaimachine maar eens uitgeprobeerd.

Bruine hoodie

2 reacties

  1. Wat vindingrijk! Deze hoodie is beter dan het rokje.Goede recycling! ;-)Heeft Frank nooit de neiging om te vragen of je er ook eentje voor hem maakt?Een mannelijke versie van de hoodie? Als het met de sweaters toch niks wordt waarom dan geen hoodie?Xenia

Geef een reactie